Despre Noi

Suntem RGI Gold Invest o companie cu un viitor interesant inaintea noastra si un trecut ce a dus la consolidarea bazei acesteia.

Totul a inceput in anul 2015 cand am imbratisat pentru prima oara serviciile de ride sharing, angajat fiind la una dintre marile companii de acest tip, iar apoi imediat ce am inteles ca este ceea ce imi doresc, am continuat pe cont propriu sub forma de entitate juridica PFA, exceland si accelerand prin ceea ce astazi a ajuns sa fie RGI Gold Invest, infiintata in anul 2018 odata cu intrarea in cea mai dinamica perioada de schimbare pe care o intalneste industria noastra.

In permanenta ne actualizam standardele de conduita pentru a fi conform prevederilor legale.

Societatea noastra are Manager de transport si functioneaza pe baza autorizatiilor de transport alternativ si inchiriere. Aceste doua elemente esentiale sunt pilonii care stau la baza felului in care oferim viziunea noastra si OPORTUNITATEA.

Departamentul nostru de remuneratie are grija ca banii clientilor nostri sa ajunga rapid si sigur in cont, iar scopul nostru este de a aplica cele mai bune remuneratii aferente.